Er der plads til dig i soveposen?

15 marts 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Så bliver du lige hørt ad, om du vil med ud på en overlevelsestur i en weekend, og du er ved at være den type, der dårligt kommer ud længere, hvorfor du gerne vil vise for de andre, at det stadig er noget, som du kan finde ud af:

Lange gåture, mad over åben ild, sove i telt og dermed ned i din dejlige sovepose.

Men den sovepose, som du finder frem fra gemmerne, er en, som du mest har brugt til festivaler, og den seneste festival, du var på, er for et årti siden – mindst.

Umiddelbart ser den dog ud til at være i god nok stand, selvom den ikke har været brugt længere, for den er ikke mørnet eller gået op i syningerne, så umiddelbart kunne den godt bruges endnu. 
Du takker dig selv for, at du er så god til at passe på dine ting.

Dog er der en bestemt ting, som du ikke har taget højde for: Du er vokset i mellemtiden.

soveposer

Der skal være plads nok til en i soveposen

Det er ikke så meget det med, at man er blevet lidt mere bred, for man passer stadig i bredden i soveposen, men man kan godt se, at der var noget om det, da man sagde, at det var længe siden, man sidst havde brugt den sovepose.

For man passer ikke ned i den i længden, og det er ikke så heldigt, hvis man skal ud at sove under åben himmel og klare sig selv i flere døgn.

Man kunne måske finde på en nødløsning, hvis man skulle sove inden med soveposen, men det duer bare ikke, når du skal være ude nu.

Så selvom den er i fin stand, så er den klare anbefaling herfra, at du får fat i en ny sovepose fra XtraGrej, som du kan være i.

Flere Nyheder