Emaljering af badekar -når du ønsker luksus i eget hjem

09 June 2019
Astrid Pedersen
Emaljering af badekar -når du ønsker luksus i eget hjem

Dit badekar er – al den stund karret er intakt og uden andet end overfladiske skrammer i emaljen – et stort aktiv for dit hjem. Mange mennesker vælger at skifte deres gamle badekar ud med en mere praktisk og økonomisk bruseniche, så snart badekarret begynder at udvise de første tegn på slitage. Men et badekar er faktisk andet og mere end en balje, du kan bruge til at vaske dig ren i. Et badekar kan hurtigt omdannes til en lækker og afslappende hjemmespa, i hvilken du kan have afstressende luksus og wellness oplevelser, hvis lige du ellers kun ville have på et luksus hotel eller på en dyr klinik.

Når du kommer hjem efter en lang dags hårdt og opslidende arbejde, kan du fylde badekarret med varmt vand, blødgørende salte, og duftende urter og olier, sætter lidt dæmpet musik på og måske tænde et par duftlys – så har du din helt egen anti stress behandling inden for dit eget hjems fire, trygge vægge.

Få renset og fornyet dit badekar med emaljering

Hvis dit badekar ikke længere er lækkert og indbydende at se på, er der heldigvis råd for dette. Det slid, der manifesterer sig som misfarvede plamager i emaljen, er til alt held kun overfladisk. Dette betyder, at en dygtig håndværker vil kunne gøre kål på slitagen i løbet af et par timers arbejde.

Processen kaldes emaljering af badekar, og består i en slibning og oprensning af den indre del af karret. Herefter påføres den nye emalje bestående af uretan og akryl – en blanding, som hærder op hurtigt, stærkt og solidt. Efter et lille døgns tid er dit badekar skinnende og smukt, ganske som da det var nyt – og parat til nye wellness eventyr.

Hvis du er interesseret i at få dit badekar emaljeret, kan du få et godt tilbud på emaljering af badekar på emaljering-af-badekar.dk

More articles