Du kan få din dør til at åbne dine indvendige døre for dig

18 July 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er klart, at det nok ikke kommer til at se så godt ud i længden på de indvendige døre, når der er kradsemærker og lignende ved dem omkring dørhåndtaget og andre steder, men det er nu immervæk praktisk nogle gange, at hunden kan åbne døren for en!

Det kan jo være, man er ældre og svagt gående, så man er nødt til at have nogen til at åbne de døre for en, for selvom de ikke er så tunge i det, så har man bare ikke særligt mange kræfter, og det er begrænset, hvor mange gange man kan holde til at åbne døre i løbet af en dag.

Og det er jo ens egne indvendige døre, og hvis det virker for en, at hunden kan åbne og endda lukke døren for en, så skal man da bare give den lov til den!

Man kan eventuelt binde en snor i dørhåndtagene på de indvendige døre, så hunden kan gribe fat i dem med munden, så den kan trække døren op – og hvis hunden er lille, så skal den snor være lang.

indvendige døre

Hunden bliver din hjælper med de her indvendige døre

Og det kræver måske bare lige, at hunden sætter poten op mod døren, og så klapper den i, og det afsætter trods alt ikke så mange mærker.

Det er utroligt, hvad man kan lære sådan en hund at gøre, og man har endda overført det til, at den også kan åbne køleskabet for en, så den kan hente nogle ting til en, for den er så godt opdraget, at den ikke spiser det selv.

Man fortsætter også med at se, hvad man ellers kan lære den hund at gøre derhjemme, så man selv slipper for at gøre det, for den hund er meget lærenem.

Man ville ønske, man havde lært hunden at gøre det noget før.

More articles