Der skal måske nogle flere skillevægselementer til

12 april 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er noget lettere nu om dage, når man skal lave et hus, for udover at man får styr på meget af det forud ved at lave en tegning over huset, så er det noget nemmere at få anskaffet de ting, som man skal bruge til at bygge huset med.

Det vil sige, at man kan få konstrueret de fleste dele forud, så man ikke skal til at opføre huset på stedet, så man langsomt kan se, at det begynder at brede sig ud eller tage højde.

Nu om dage kan man næsten den ene dag se en bar plet, der bliver nivelleret, og så er der allerede dagen efter sat et skelet.

Således er der meget af arbejdet med at lave et hus, der egentlig handler om finansieringen, planlægningen og alle de småting, der skal laves bagefter, end det aspekt, der går med at bygge selve huset.

Blandt disse elementer, man kan lave forud, er sådan noget som skillevægselementer.

skillevægselementer

Flere eller færre skillevægselementer

Så planlægger man blandt andet, hvor mange skillevægselementer man får brug for til at udgøre hele konstruktionen, og man finder ud af, hvor de enkelte dele skal være, og om man skal have dem allerede lavet på forhånd, eller man bare får dem konstrueret, som man reelt har brug for dem, så de også er helt friske – og så skal man heller ikke tænke over at finde plads til dem.

Men man kan planlægge nok så meget, men så finder man måske løbende ud af, når man begynder at opføre huset, at man skal bruge færre eller flere skillevægselementer, for der er bare nogle ting, som man første opdager, når man reelt set begynder at konstruere rent fysisk og ikke bare snakker om det.

Det er dog bedst, hvis man finder ud af dette på forhånd, så man må virkelig vende og dreje den plan, om man er på rette spor.

Flere Nyheder