De rette vinduer til din bolig

30 april 2019
Anders Lundtang Hansen
De rette vinduer til din bolig

Hvis du beder et lille barn om at tegne en tegning af et hus, så er der nogle ting, som du vil være helt sikker på, at der kommer med:

– Dør
– Skorsten
– Have
– Vinduer

Selvom rigtig få hjem etferhånden ser sådan ud, så er der kerneeksemplet på et hjem, når selv de helt små poder bliver bedt om at tegne et hus, for det er det eksempel, der bliver udsat for, fra de er helt små.

Skulle noget så elementært som vinduer mangle, så ville man spørge ind til dette.

Og apropos vinduer, så er det trods alt noget, som man ikke kan undvære sammen med døren til et hus, man skal bo i.

Det ville være så trist, indelukket og depressivt, hvis man ikke havde vinduer i huset. Selv når en ejendomsmægler forsøger at sælge en boligdrøm til en, så taler man altid om udsigten fra blandt andet vinduerne.

Bare lyset i sig selv fra solen, der rammer ind på os fra forskellige vinkler og styrker i løbet af dagen, er med til at holde vores humør oppe og gøre os glade.

Men det er klart, at man skal have vinduer efter mål til sådan et hjem. Der duer jo ikke, hvis de her vinduer ikke passer ind i de huller, man har lavet til dem.

Herefter kan man dog vælge nogle vinduer, der passer i forlængelse af hjemmets stil, eller man kan have nogle, der står i skarp kontrast til stilen.

Man kan have vinduer, der er delt op i sektioner, hele vinduer uden mellemrum, panoramavinduer, loftsvinduer, skrånede vinduer og meget, meget andet.

Dog er det heller ikke utænkeligt, at man skal have hjælp til at sætte disse vinduer ind, og måske skal hele tjansen udføres af en professionel håndværker, så man er sikker på, at det bliver gjort ordentligt.

Hvilke vinduer vil du have i dit hjem?

Flere Nyheder