Caps er altid en sikker vinder!

12 April 2022
Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Hvad skal man nu lige tage på i dag?

Der var en tid, hvor man så det som lidt af at være en dvasket teenager, der altid gemte sig under skyggen på ens cap, der bar sådan en slags kasket.

Det var i hvert fald ikke noget, som voksne skulle begynde at få med, for så prøvede man bare lidt for hårdt at være ung med de unge.

Men dem, som der begyndte at udbrede brugen af caps, er nu gået hen at blevet voksne, og de har sådan set ikke (alle sammen) droppet, hvordan de så ud tidligere.

Nu er de blevet chefer i deres egne firmaer, og de klarede sig fint trods at få påduttet grundet deres påklædning, at de var nogle slatne typer, der aldrig ville blive til noget.

caps

Så lidt som en “hævn” har man mange steder en politik om, at man da sagtens må have en cap på indendørs, mens man arbejder på arbejdspladsen, fordi man kan bestemme selv. Det var ikke gået for bare nogle årtier siden.

Caps kommer til at bestå længe

Og når man ser på sådan et sted som High5Shop, der tilbyder mange forskellige slags caps af moderne tiltag og snit, så ser det ikke ud som om, at det er et fænomen, der bare var en dille, men at det er noget, som der er kommet for at blive.

Man udvikler hele tiden på nye typer af caps, og det kommer nok ikke til at ophøre lige med det samme.

Så selv når modne mennesker skal i byen, så er det dem, der var teenagere tidligere, og de tog i byen med en cap på hovedet, og derfor kan de godt finde på at gøre det nu om dage.

For de møder også deres ligesindede i byen på den måde, fordi de bærer den slags caps, der lidt er blevet et varemærke for den generation.

More articles