Brugte biler af nyere dato – og af høj kvalitet

11 april 2019
Astrid Pedersen
image

editorial

Skal du ud og købe din første bil, står du over for et spændende vendepunkt i dit liv. Med din helt egen bil er du selv herre over din transport. En bil giver en helt utrolig grad af frihed, og du kan roligt glæde dig til fornemmelsen af at sætte dig bag rattet i din nye bil.

En fabriksny bil er en stor økonomisk udskrivning

Det kan virke utroligt fristende at købe en af de helt nye biler på markedet. Reklamer i tv og i blade og brochurer fortæller en historie om de helt enestående køre egenskaber og top of the line features samt smart ekstra udstyr, som du absolut ikke kan undvære. Men før du giver efter for reklamens magt, bør du overveje din beslutning en ekstra gang.

I Danmark er nye biler virkelig dyre, ikke mindst som følge af de tårnhøje afgifter. Og din flotte, nye bil vil alligevel have tabt størstedelen af sin værdi inden for det første par år. Det er sjældent investeringen værd at købe en fabriksny bil, især fordi du sandsynligvis vil være nødt til at sætte dig i gæld for at finansiere dit køb.

Køb brugt – og få meget mere bil for pengene

I stedet kan du vende det faktum, at nye biler falder så drastisk i værdi på få år, til din egen fordel. Dette kan du gøre ved at finde dig en god, brugt bil, som ikke har så mange år eller kilometer på bagen. Markedet for brugte biler i Danmark bugner som aldrig før – og bilernes kvalitet er højere end nogen sinde.

Hvis du køber din brugte bil gennem en autoriseret forhandler, er du sikker på, at kvaliteten står mål med bilen. Og med en brugt bil får du langt mere bil for pengene end hvis du vælger at investere i en ny. Find annoncer for brugte biler fra de bedste forhandlere på biltorvet.dk

Flere Nyheder