Billige lån kan findes online

17 oktober 2021
Lotte Hindsberg

editorial

Der findes i dag mange muligheder for at finde et billigt lån og en af mulighederne er at ansøge hos en online bank. Ved siden af at det er billigt, er det samtidig hurtigt og nemt at ansøge og banken vil som udgangspunkt stille få krav til dig som låneansøger. Typisk vil en online bank have af krav til dig at du skal have en NemID, for uden kan du ikke underskrive en låneaftale. Du skal også have en mailadresse, den skal du bruge for at banken kan sende dig et lånetilbud.

Af andre krav er at du skal være bosat i Danmark og have en dansk folkeregisteradresse. Du skal selvfølgelig også være over 18 år og myndig.. Mange banker vil ikke låne ud til dig med mindre at du er ældre. Det er for at sikre at du er klar over hvad konsekvenserne er, hvis du ikke kan tilbagebetale lånet. Læs mere om et billigt lån her https://ikanobank.dk/kampagnesider/billige-laan.

Læg et budget

Da det kan have store økonomiske konsekvenser ikke at kunne betale et lån tilbage, er det vigtigt at starte med at sikre at der er luft i bugettet til at betale et månedligt afdrag. Start derfor med at få et økonomisk overblik. Skriv ned hvad du har af indtægter og hvad du har af udgifter. Har du flere indtægter end udgifter, udgør forskellen i princippet hvad du kan betale i afdrag om måneden.

Du kan også hvis du har flere lån undersøge mulighederne for at låne et større beløb. Hvis du kan låne til at betale de andre lån ud, kan du spare penge for som udgangspunkt er det billigere at have et stort lån, end flere små. Du vil derfor både få luft i dit budget, samtidig med at du vil spare penge på sigt. Husk også at have luft i budgettet til uforudsete udgifter.

Flere Nyheder