Stort udvalg af SharePoint kurser

11 February 2021
Simone B

editorial

Få styr på SharePoint

Microsoft SharePoint kan for mange virksomheder være en særdeles nyttig portal til vidensdeling og dokumentstyring, men for optimalt udbytte kræves selvfølgelig det nødvendige kendskab til platformen. Hvis ikke systemet er til at finde hoved og hale i, udfordres virksomhedens medarbejdere, og platformen bliver måske snarere en udfordring end en hjælp. Dette findes der heldigvis råd for. Med et kompetent kursus i SharePoint kan langt de fleste gøres fortrolige med platformen, og brugerne spares for fremtidige udfordringer, frustationer og tidsspild. 

4D tilbyder et bred udvalg af SharePoint kurser

Hos 4D kan du og/eller din virksomheds medarbejdere tage en lang række kurser, der vil fortroliggøre jer med SharePoint. 4D er specialister i diverse Office-kurser, og tilbyder en lang række af kurser, der passer til netop dit niveau, dine ambitioner og særlige behov. Der tilbydes således både grundlæggende, udvidede og anvancerede SharePoint kurser på både dansk og engelsk. Den samlede læringsoplevelse vægtes højt, og et kursus hos 4D er således ikke blot et kursus, men en helhedsoplevelse der skal sikre det maksimale udbytte for dig som kursist. 

4D tilbyder både faste, allerede tilrettelagte kurser, som alle kan tilmelde sig. Men de skræddersyer også kurser, og afholder dem som virksomhedskurser, hvor netop din virksomheds niveau og behov holdes for øje. Tilmed tilbydes workshops, hvor kursus og konsulentassistance kombineres, hvis denne type læringsoplevelse passer sig bedre for din virksomhed. I disse workshops muliggøres en større gruppedynamik i undervisningen end vanligt. 

Med 4D som kursusudbyder sikres du undervisning af certificerede instruktører, kompetent rådgivning, tilfredshedsgaranti og gratis hotline efter endt kursus. Undervisningen foregår centralt i København, og kursisterne sikres særdeles gunstige forhold og gode faciliteter blandt andet i form af lyse kursuslokaler, store PC’er, airconditions, terrasser hvor pauserne kan nydes og forplejning i form af lækker morgenmad og frokost på en nærliggende italiensk restaurant. Se meget mere her: https://www.4d.dk/kurser/office/sharepoint

More articles