Udnyt muligheden for et billigt online lån

17 October 2021
Lotte Hindsberg

editorial

I dag er der mange flere muligheder for at få et billigt lån end tidligere, hvor du i princippet kun havde muligheden for at låne i en almindelig bank. I dag kan du vælge om det bedre kan betale sig at låne i en online bank, eller om du skal låne direkte i den butik, som du har planer om at bruge pengene i. De mange muligheder kan godt virkelig lidt uoverskuelig for mange, for hvilke et af lånene skal man tage?

Brug derfor en af sammenligningssiderne, når du skal finde et lån. Det kunne f.eks. være et ikano lån.

Sammenligningssiderne

En sammenligningsside er en hjemmeside, der sammenligner de forskellige lån og anbefaler dig, hvilke du skal søge. Det gør de gratis. Ikke fordi de er søde og rare, men fordi de tjener penge på at du besøger deres hjemmeside.

Du indtaster få oplysninger om dig selv og hvor mange penge du har planer om at låne og siden kommer med mindst tre forskellige banker du kan ansøge. Nogle sammenligningssider er også begyndt at reklamere med, at du kan nøjes med at udfylde en ansøgning, som de så sørger for bliver sendt videre til flere banker, som så vender retur med et tilbud.

De forskellige tilbud kan du så i ro og mag gennemgå og sammenligne og på den måde finde det bedste. At søge et lån gennem en online bank tager kun ganske få minutter og det er derfor tid der er givet godt ud, da du kan spare mange penge på lånet.

Det er især ÅOP, rentesatsen og tilbagebetalingsbetingelserne du skal sammenligne. Der udover er det også vigtigt at være opmærksom på om der er et månedligt gebyr du skal betale samtidig med afdraget. Hvis det er tilfældet kan det gå hen og blive et ganske dyrt lån totalt set.

More articles