Derfor er epoxy et godt valg til dig, der skal male gulvet på badeværelset

22 June 2022
Kamilla Sonne

editorial

Har du hørt om epoxy maling? Det er en form for maling, der adskiller sig fra almindelig maling ved, at den hærder frem for at tørre.

Dermed får man en utroligt holdbar og slidstærk overflade, som kan holde til meget – lige fra vand og gulvvarme til en masse trafik samt spild af kemikalier og olie.

Derfor er epoxy maling populært i mange sammenhænge, ikke mindst for dem, der skal til at male deres badeværelsesgulv. Fordi vi netop går i bad på vores badeværelse, stilles der en særlig række krav til den maling, man bruger i rummet.
Så ligesom man bruger vådrumsmaling på væggene, kan det være en god idé at bruge epoxy på gulvet, da det er med til at hærde og beskytte gulvet, så det forbliver pænt i mange år.

epoxy

Derfor skal du vælge epoxy

Epoxy virker ved, at man blander en hærder og en base, som derefter påføres på gulvet. Det tilrådes, at man bruger det på hårde gulve, som fx beton, klinker og fliser.

Det giver den fordel, at man får en stærk og modstandsdygtig overflade, der afviser pletter og spild af enhver slags. Dertil giver det den store fordel, at skulle man spilde noget, er det utroligt nemt at få fjernet igen.

Det kræver blot brug af vand og sæbe. Dermed gør du også rengøringsarbejdet nemmere for dig selv, når du maler med epoxy.

Køb din maling på nettet

Man kan sagtens selv udføre opgaven med at male med epoxy – ligesom man selvfølgelig også kan indhente professionel hjælp.

Man skal bare være opmærksom på, at malingen i uhærdet form er både giftig og allergifremkaldende. Derfor skal man bruge det rigtige udstyr i form af maske, handsker og heldragt.

Du kan med fordel købe din epoxy maling på nettet, da der ofte er nogle penge at spare.

More articles