3 spændende kurser fra Office der kunne være relevante for dig

30 April 2022
Steffen Petersen

editorial

Office tilbyder en række spændende kurser, der kan være relevante for dig. Disse kurser kan hjælpe dig i dit professionelle og personlige liv. De følgende tre kurser er nogle af de mest populære kurser, som Office tilbyder.

Så læs med her nedenfor og bliv klogere på, hvad du kan vælge imellem, hvis du overvejer et kursus fra Office.

 

power apps kurser

 

Excel

Excel er et af de mest populære kurser fra Office. Dette kursus lærer dig at bruge Microsofts kraftfulde regnearkssoftware, og det dækker alt fra grundlæggende begreber som formler og funktioner til mere avancerede emner som datavisualisering.

Uanset om du har brug for at oprette enkle budgetter eller komplicerede finansielle modeller til dit arbejde, kan et Excel-kursus hjælpe dig med at mestre dette vigtige værktøj.

 

SharePoint

SharePoint er et andet populært kursus fra Office, der er designet til at hjælpe dig med at mestre den effektive samarbejds- og indholdsstyringsplatform, som mange virksomheder bruger. Dette kursus dækker alt fra opsætning af dit SharePoint-websted og administration af indhold til brug af avancerede funktioner som arbejdsgange og tilpasninger.

Uanset om du ønsker at forbedre den interne kommunikation eller strømline projektstyringen, kan et SharePoint-kursus hjælper dig med at få mest muligt ud af dette alsidige værktøj.

 

PowerApps

PowerApps er et nyere kursus fra Office, der lærer dig, hvordan du nemt kan lave responsive mobilapps uden at skulle kende noget kode. Dette kursus dækker alt fra det grundlæggende i PowerApps, f.eks. oprettelse af enkle formularer og indtastningskontroller, til mere avancerede emner som arbejde med datakilder og integration af brugerdefineret kode.

Uanset om du har brug for hurtigt at oprette en app til din virksomhed eller ønsker at lære at udvikle komplekse apps uden at programmere, kan et PowerApps-kursus hjælpe dig i gang. Hvis du allerede kender lidt til PowerApps, så kan du tage et power apps udvidet kursus. Her vil du få endnu mere nyttig viden og tips til at bruge denne platform.

More articles