Tandlægens mange spørgsmål

10 december 2018
Lykke Holzmann Søby
image

Skal du til tandlæge i København, skal du finde den rigtige. Og vi kender den helt rigtige tandlæge i københavn til dig. Det er lige meget om du bor i Ballerup, København S, København V eller Rødovre så er der altid plads til dig og du kan få en masse gode råd om god og funktionel tandpleje.

Hos denne tandlæge i københavn forsøger man altid at grave dybere end de fremlagte symptomer for at finde indtil roden af dit problem. Så i stedet for blot at fikse din dårlige ånde eller tandkødssygdom vil din tandlæge i københavn forsøge at finde de underliggende problemer. Målet med funktionel tandpleje er at se ud over munden: Hvordan spiser du? Drikke? Søvn? Etc.

Traditionel tandpleje fokuserer på børstning, tandtråd, brug af mundskyl, og et besøg hos tandlægen to gange om året. Disse ting er bestemt også vigtige, men hvis man vil finde ud af hvor tandproblemerne stammer fra og finde nøglen til en sund mund, så går din tandlæge i København i dybden.

Alle praktiserende tandlæger bruger røntgenbilleder og rensning af tænderne til at diagnosticere problemer. Men funktionelle tandlæger spørger også ind til deres patienters spise- og livsstilsvaner for at afdække årsagen til eventuelle problemer (og for at bestemme den bedste løsning).

En tandlæge i københavn kan finde på at spørge om følgende:

Hvor meget af din kost består af sukker, kulhydrater og syrlige fødevarer?

Spiser du meget slik i løbet af dagen?

Drikker du mange sodavand i løbet af en dag?

Indånder du mere gennem din mund eller næse?

Disse spørgsmål kan virke underlige hvis du kommer ind med et hul i tænderne, som du gerne vil have fikset, men svarene kan give uvurderlig information om tilstanden af en patients orale hygiejne. Hver af disse faktorer påvirker direkte risikoen for tandforfald, tandkødsbetændelse og en række andre mund og tand problemer bekymringer.

Bliv derfor ikke forbavset, hvis din tandlæge i københavn stiller dig en række spørgsmål om dit liv, der ikke umiddelbart har noget med dine tænder at gøre.

Flere nyheder