Fire forskellige måder, du kan bo på, når du rejser

07 december 2019
Emilie Ann Jacobsen
Fire forskellige måder, du kan bo på, når du rejser

Når du tager ud at rejse, har du mulighed for at bo på mange forskellige måder. Dermed er det muligt for dig at finde en måde, der passer til den måde, som du holder ferie på. Herunder kommer vi ind på fire forskellige måder at bo på ferien, og hvad der er fordelene ved dem. 

1. Camping

Mange danskere er vilde med at tage på camping, når de holder ferie. På campingferien har de mulighed for at komme ned i gear, være tæt på naturen og nemt møde nye mennesker. De fleste campingpladser har i dag en række aktiviteter for børn, hvilket gør, at dine børn også vil være godt underholdt. Læs mere om campingferier her

2. Feriebolig

En feriebolig er en anden populær måde at holde ferie på. Der lejer du en bolig med køkken, eget bad, opholdsrum og de soveværelser, som du har brug for. Det er derfor nemt at finde plads til hele familien i boligen – også selvom I er en større gruppe, der rejser sammen. 

3. Boligbytte 

En tredje mulighed er, at du bytter bolig med en anden familie. Det kan være en anden dansk familie eller en udenlandsk familie. I bor dermed i hinandens huse og har mulighed for at spare mange penge på overnatning på ferien på den måde. Derudover kommer du tættere på lokalmiljøet i det område, hvor du holder ferie. 

4. Hotel 

En fjerde mulighed er, at du tager på hotel. Det vil typisk være den dyreste af overnatningsmulighederne. Der er der sørget for det hele: du kan ofte spise morgenmad på hotellet, og der bliver selvfølgelig gjort rent efter dig. Du skal dog ud at spise hver dag til frokost og aftensmad, medmindre du bor på et all inclusive hotel. Det er med til at gøre ferieformen lidt dyrere. 

Få mere inspiration på https://travelguiden.dk/

Flere Nyheder