Find vinen til jul online

13 oktober 2018
Astrid Pedersen
Find vinen til jul online

De fleste voksne mennesker nyder et godt glas vin i ny og næ – efter fyraften, til aftensmaden, eller blot ved festlige og hyggelige lejligheder. Hvilken vin, man foretrækker, er i høj grad et spørgsmål om smag. Nogle mennesker foretrækker de lettere hvidvine, rosé vine, eller – hvis der skal rødvin på bordet – en kølig Pinot Noir. Andre er mere til de tungere og kraftigere vine, som samtidig er aromatiske og krydrede. Og så er der de eksperimenterende typer, som går i en stor bue uden om de traditionelle vinlande som Frankrig, Italien og Spanien, og søger deres vinøse udfordringer i Sydafrika, Østeuropa, eller oversøiske territorier så som Nord- og Sydamerika, Australien eller New Zealand.

Find vin til dine firmajulegaver online – det betaler sig

Uanset dine medarbejderes enologiske præferencer, kan du finde et stort og varieret udvalg af vine fra hele verden i en online vinhandel. Du behøver således ikke at lade dig begrænse til, hvad du kan finde i det lokale supermarked – nettet byder på en verden af vin af alle typer og styrker, og i alle prisklasser. Er du i tvivl om, hvilken type vin, dine medarbejdere foretrækker i deres julekurv eller til firmaets årlige julefrokost, kan du eventuelt vælge at give dem en form for medbestemmelse, ved at arrangere en vinsmagning for dem som alternativ til fredagsbaren. Winther Vin i Birkerød kommer gerne forbi din virksomhed med et udvalg af butikkens vin, så du kan pejle dig ind på dine medarbejderes smag – og dernæst bestille vinen online til aldeles fordelagtige priser.

Køb vin online hos Winther Vin

Når du køber vinen til julefrokosten eller gavekurven hos Winther Vin, er du sikker på at få en vin af høj kvalitet, som butikken kan stå 100% inde for – også når du køber via den online shop https://www.winthervin.dk/ 

Flere nyheder